Viktor Lööv

#50

Viktor Lööv

  • SYNTYNYT: 16.11.1992, Södertälje, Ruotsi
  • PITUUS: 191 cm
  • PAINO: 98 kg
  • KÄTISYYS: Left
  • JOKEREISSA: 1. kausi
  • SOPIMUS: 2020 (+optio 2021)

Isokokoinen ruotsalaispuolustaja palasi Eurooppaan ja Jokereihin kesällä 2018 neljän Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen.

Ennen siirtoaan Jokereihin Lööv pelasi neljä kautta Pohjois-Amerikassa. Niistä viimeisellä puolustaja esiintyi Iowan ja Albanyn AHL-joukkueissa yhteensä 59 ottelussa tehoin 5+19=24. Siirto Iowaan, joka on Minnesota Wildin yhteistyöseura AHL:ssä, tapahtui kesken kauden helmikuussa.

New Jersey Devilsin organisaatioon kuuluvaan Albanyyn Lööv oli päätynyt kaudella 2016-17 Toronto Maple Leafsin listoilta. Hän pelasi kaudella 2015-16 neljä NHL-ottelua Toronton paidassa. Neljän kauden aikana AHL:ssä Lööv tahkosi 240 kamppailua tehoin 16+50=66.

Lööv on Södertäljen kasvatti ja edusti seuraa myös kahtena ensimmäisenä ammattilaisvuotenaan Allsvenskanissa. Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä puolustaja on pelannut toistaiseksi vain yhden kauden 2013-14 MODOn paidassa ennen lähtöään Pohjois-Amerikkaan.

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2018/2019

X

Enemmän pelissä.

Jokerit on aina raivannut oman polkunsa. Haluamme olla jotain suurempaa, enemmän kuin muut. Vahva visio ja kunnianhimo ovat johtaneet meidät divarista suomalaisen lätkän kärkeen – ja sitä kautta KHL:n kovaan pyöritykseen. Samalla meistä on kasvanut seura, joka herättää tunteita.

Jääkiekko on suomalaisille pyhä asia, ja suurista unelmista ääneen puhuminen herättää mielipiteitä. Meitä on sanottu suuruudenhulluiksi, jopa pettureiksi. Vihaa tai rakasta, me viemme pilke silmäkulmassa suomalaista jääkiekkokulttuuria eteenpäin – koko intohimoisen Jokeriperheen voimin.

Jokerit on pelannut Euroopan parasta lätkää KHL:ssä jo viiden kauden ajan. Olemme tarjonneet monelle pelaajalle uransa suurimman haasteen ja rakentaneet puitteet mestariksi kasvamiseen.

Nyt edessä on uusi aikakausi ja meillä on kasassa yksi kaikkien aikojen jokerijoukkueista. Tavoitteemme on selkeä: haluamme kaapata himoitun Gagarin Cupin ensi keväänä Helsinkiin.

Meillä on enemmän pelissä.
Tule Pasilaan todistamaan, miltä se näyttää ja tuntuu.

Jari Kurri signature

Jari Kurri
Hallituksen puheenjohtaja
Jokerit Helsinki

Jatka jokerit.comiin