Torstaina 13.8. sisäinen harjoitusottelu – liput myynnissä

Harjoituskauden pelitapahtumat aloitetaan torstaina 13.8. Tikkurilan Trio Areenassa klo 18.30. Ottelussa Jokereiden ja yhteistyöseura Kiekko-Vantaan pelaajista muodostetaan sekajoukkueet.

-Puntaroimme vaihtoehtoja aiemmin perutun SKA-pelin tilalle ja sisäinen scrimmage-ottelu takaa kaikille pelaajille näyttömahdollisuuden. Kahden viikon ajan harjoituksissa kilpailu on ollut kovaa ja tekeminen laadukasta, kertoo Jokereiden pelaajakoordinaattori Janne Vuorinen.

KHL-joukkueen harjoituksissa on jäällä ollut viisi kentällistä pelaajia, jotka jaetaan scrimmage-ottelussa eri joukkueisiin. Loput paikat täytetään yhteistyöseura Kiekko-Vantaan pelaajilla. Joukkueet käyttävät nimiä Jokerit Punainen ja Jokerit Keltainen. Jos ottelu on 60 minuutin jälkeen tasatilanteessa, pelataan viiden minuutin jatkoaika kolmella kolmea vastaan. Jos tämäkään ei tuo ratkaisua, käydään voittomaalikilpailu.

Lipunmyynti otteluun on käynnissä Ticketmasterin sivuilla. Aikuisten lippujen hinnat ovat 10,50 euroa ja lasten (7-16-vuotiaat) 7 euroa. Jokerikorttilaisille on lähetetty ostolinkki, jonka kautta lipun peliin saa 7 eurolla (lapset 5 euroa). Lippuja peliin voi ostaa ainoastaan Ticketmasterin verkkosivuilta, tapahtumaan ei ole ovimyyntiä.

Trio Areenassa on käytössä kolme katsomolohkoa, joihin jokaiseen on oma sisäänkäyntinsä:

  • Matala sivu (sisäänkäynti: pääovi oikea)
  • Pääkatsomo (sisäänkäynti: pääovi vasen)
  • Ravintolakatsomo (sisäänkäynti: harjoitushallin vierestä rappuset ylös)

Jokaisessa katsomossa käytössä on maksimissaan 50 prosenttia täydestä kapasiteetista. Pääsylipuissa ei ole numeroituja paikkoja, mutta katsomossa noudatetaan turvavälejä eikä kolmen katsomolohkon välillä voi liikkua. Kussakin lohkossa on omat wc-tilansa ja palvelut (huom. matalan sivun lohkossa ei ole alkoholimyyntiä).

Jokerit kehottaa katsojia ottamaan tapahtumassa turvavälit huomioon, hyödyntämään tarjolla olevia käsidesipisteitä sekä jättämään paikan päälle saapumisen kokonaan väliin, jos tuntee olevansa kipeä.

Tervetuloa nauttimaan live-jääkiekosta ja avaamaan kautta 2020-21!

Official Key Sponsor

Nornickel

KHL Championship Partners Season 2020/2021