Jokerit ja Toyota Tsusho Nordic Oy aloittavat yhteistyön

Jokerit ja Toyota Tsusho Nordic Oy ovat aloittaneet yhteistyön. Toyota Tsusho Nordic Oy on uusien Toyota ja Lexus autojen jälleenmyyjäliike, vaihtoautoliike sekä merkkihuolto- ja korikorjaamoliike. Toimipisteet ovat Toyota Kaivoksela, Lexus Kaivoksela, Lexus Espoo ja TsushoAUTO Suomenoja. Yhtiön toiminta laajenee entisestään pääkaupunkiseudulla vuoden 2025 aikana.

Yhteistyö takaa Toyota Kaivoksela -liikkeelle näkyvyyden Jokereiden peliasuissa, ottelutapahtumassa ja myös sosiaalisen median kanavissa kauden aikana.

”Etsimme uudelle kaudelle hyötyajoneuvopuolelta sopivaa yhteistyökumppania huoltomme tarpeisiin ja päädyimme nopeasti ratkaisuun, kun tutustuimme Toyotan laajaan ja monipuoliseen mallistoon. Odotamme innolla, että saamme huollolle käyttöön uudistuneen Toyota-hyötyajoneuvon. Samalla päädyimme kokonaisvaltaiseen Toyota- yhteistyöhön ja pääsemme aloittamaan yhteisen matkan yhteistyökumppaneina", sanoo Jokereiden yhteysjohtaja Jukka Räisänen.

”Lähdemme erittäin innostunein mielin yhteistyöhön Jokereiden kanssa. Jokerit on erittäin vahva urheilubrändi, joka tunnetaan myös vahvasta brändiuskollisuudestaan. Yhteistyön tavoitteena on saada Toyota Kaivoksela -autoliikebrändillemme entistäkin vahvempaa tunnettavuutta vahvana pääkaupunkiseutulaisena autoalan kokonaisvaltaisena toimijana”.

”Toyotan laaja sähköistetty mallivalikoima tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja sopivan auton ja voimalinjan valintaan. Haluamme tarjota jokaiselle juuri oikean teknologian, juuri oikealla hetkellä. Hybridiautot yhdistävät perinteisen polttomoottorin ja sähkömoottorin parhaat puolet tarjoten tehokkaan ja taloudellisen ajokokemuksen. Ladattavat plug-in hybridit mahdollistavat lisäksi pidemmän sähköisen toimintasäteen, mikä vähentää polttoaineenkulutusta entisestään. Täyssähköautot puolestaan tarjoavat vaihtoehdon, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan alhaisia käyttökustannuksia ja nollapäästöjä arvostavalle. Toyota -mallistosta löytyy jokaiselle täydellinen vaihtoehto sähköistettyyn autoiluun”, toteaa Toyota Tsusho Nordic Oy:n myyntijohtaja Roni Maininki.

www.ttnordic.fi

Edellinen
Edellinen

Lähde mukaan Eteläpääty ry:n supervierasmatkalle Lappeenrantaan -Mukana jo nyt 125 ilmoittautunutta!

Seuraava
Seuraava

Jokereiden kapteenisto 2024-2025: Filppula saa rinnalleen Forsblomin, Karvisen ja Vainikaisen