Jokerit kohti harjoituskauden ensimmäistä ottelua – ”Ei jää ainakaan motivaatiosta kiinni”

Jokereiden ensimmäinen yhteinen treeniviikko on ollut intensiivinen ja perjantaina odottaa viikon huipentuma, kun joukkue pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa Tikkurilassa. Vastaan asettuu Kiekko-Vantaa.

Päävalmentaja Tero Määttä kertoo joukkueen harjoitusviikon tunnelmista.

– Innostunut fiilis. Meillä on innokkaita pelaajia ja innokkaita valmentajia. Kiva on ollut seurata, ei ole tarvinnut hirveästi ruokkia sitä tekemistä. Ollaan treenattu tosi monipuolisesti - fysiikkaa, pallopelejä, jäällä ja totta kai ollaan aloitettu käymään peliä läpi, jotta ollaan jossain määrin samalla sivulla perjantaina, Määttä kertoo.

Jokereiden joukkue on vahvistunut ja monipuolistunut viime kaudesta. Päävalmentaja on tyytyväinen kokonaisuuteen.

– Haettiin tietynlaisia pelaajia. Sellaisia, jotka tukevat meidän uudenlaista pelaamista. Saatiin juuri niitä pelaajia mukaan, joita haluttiinkin.

Huomista harjoitusottelua on jo odotettu. Millainen joukkue nähdään jäällä?

– Ahkera, kamppaileva ja intohimoisesti pelaava joukkue halutaan nähdä huomenna. Ehkä kontrolli ei ole vielä huipussaan, mutta ei jää ainakaan motivaatiosta kiinni. Pelaajat haluavat varmasti taas pelata. Koutsina on tietysti kiva nähdä, missä joukkue menee. Hieno ilta tulossa, päästään fanien eteen taas pelaamaan, päättää Määttä.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Edellinen
Edellinen

Jokereiden pelipaidat vuosimallia 2024-2025

Seuraava
Seuraava

Jokerit esittää: Katupojat Youtube Series