Otteluennakko: Viikonloppuna matka käy Kajaaniin ja Kokkolaan - “Kiva lähteä jätkien kanssa reissuun”

Tällä viikolla Jokereiden joukkue lähtee kauden ensimmäiselle pidemmälle vierasreissulle, kun joukkue kohtaa perjantaina Kajaanissa Hokin ja jatkaa matkaansa lauantaiksi Kokkolaan Hermeksen vieraaksi.

Jokerit pelasi edellisen ottelunsa viime perjantaina, jolloin RoKi Hockey haki tylyn 0-1-voiton Nordikselta. Hokki puolestaan avasi viikkonsa tiistaina 1-5-voitolla Imatran Ketterästä, ja Hermes kohtaa torstaina Kiekko-Vantaan kotonaan. Sarjataulukossa joukkueet ovat ennen torstain ottelua samassa pistemäärässä (6 p) sijoilla 7 (Jokerit), 8 (Hokki) ja 9 (Hermes).

Jokereiden puolustaja Santeri Salmela odottaa viikonlopun kamppailuista tiukkoja vääntöjä.

- Mestis on tällä kaudella todella tasainen sarja. Jokainen peli on ollut tähän saakka todella tiukka, ja niin on myös varmasti jatkossa.

Joukkue on päässyt keskittymään alkuviikon pelkästään treenaamiseen, ja Salmela kertoo, että karvaaminen, avauspelaaminen ja erikoistilanteet ovat olleet kantavia teemoja.

- Olemme olleet ylivoimalla tehottomia, varsinkin viime pelissä. Meidän pitää saada maalille enemmän äijiä ja tehdä sieltä maaleja.

Joukkue lähti matkaan kohti Kajaania torstaina ja kaikkiaan loppuviikon aikana bussin penkkiä kulutetaan yli 1300 kilometrin verran. Salmela odottaa kuitenkin matkaa innolla.

- Kiva lähteä jätkien kanssa reissuun. Päästään viettämään aikaa joukkueena, ja se yhdistää aina jengiä, kun istutaan bussissa.

Viikonlopun ottelut:
Pe 4.10. klo 18.30 Hokki-Jokerit
La 5.10. klo 17.00 Hermes-Jokerit

Edellinen
Edellinen

Reissuviikonlopun ensimmäinen ottelu tänään Kajaanissa – kokoonpano Hokki-otteluun

Seuraava
Seuraava

Tutustu ajankohtaisiin lippupaketteihin ja -tarjouksiin