Otteluraportti: Toisen erän maalit kruunasivat Filppulan kotiinpaluun ja Dufvan debyytin penkin takana

Jokerit marssi tiistaina pelatussa kotiavauksessaan Nordiksella vakuuttavaan 5-0-voittoon TUTO Hockeysta.

Jokerit johti ottelua tasaisen avauserän jälkeen 1-0, kun Niks Fenenko huudatti kotiyleisöä. Ottelun sykähdyttävin hetki nähtiin heti toisen erän alussa, kun kauden ensimmäistä peliään pelannut Valtteri Filppula karkasi yksin läpi ja viimeisteli varmasti ohi TUTOn maalivahdin Emil Vuorion.

Kotijoukkueen johtoa lisäsivät vielä ennen toista erätaukoa Rasmus Lahnaviik, Onni Lind ja Otto Karvinen, joka viimeisteli loppulukemat 5-0:aan ajassa 37.18.

Ensimmäistä kertaa Jokereiden penkinpäässä ollut Risto Dufva oli syystäkin tyytyväinen joukkueen esitykseen.

- Miellytti peli-ilme ja ote kaiken kaikkiaan. Tämä oli tietenkin spesiaali päivä meille – Vallen paluuottelu, ja se selkeästi energisoi meitä.

- Pitää erikseen sanoa siitä, että tulin tänne auttamaan joukkuetta ja valmennusta. En sen takia, että joukkuetta on valmennettu huonosti. Tästä ottelusta kuuluu kaikki kunnia pelaajille ja valmennusryhmälle, jota olen saanut täydentää, Dufva jatkaa.

Dufva myöntää, että joukkue ei ollut niin ylivoimainen vastustajaan nähden kuin mitä numerot antoivat ymmärtää.

- Olimme tehokkaita oikeissa hetkissä, joten numerot hieman valehtelevat. En toki koe, ettemmekö olisi ansainneet voittoa – kaikkea muuta. Hyvä startti meiltä, Dufva päättää.

Ottelun tilastot

Edellinen
Edellinen

Niki Andersson videovalmentajaksi Jokereiden valmennusryhmään

Seuraava
Seuraava

Jokereiden kokoonpano kauden ensimmäiseen kotiotteluun: Filppula saa rinnalleen Kuuslan ja Salosen