Rasmus Lahnaviik ja Hugo Rikkilä Jokereihin

Hyökkääjä Rasmus Lahnaviik ja puolustaja Hugo Rikkilä vahvistavat Jokereita kaudella 2024-2025. Pelaajien sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Lahnaviik, 22, pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaan riveissä tehden 34 ottelussa tehot 5+6=11. Hyökkääjä on pelannut viime vuosina myös Itävallassa ja Tanskassa. Lahnaviik pelasi juniorivuotensa Jokereissa ja pelasi seurassa viimeksi kaudella 2020-2021.

- On aina hienoa saada Jokereiden oma entinen juniori joukkueeseen. Rasmus on monikäyttöinen ja työteliäs pelaaja. On tärkeää, että joukkueesta löytyy hänen kaltaisiaan pelaajia, kommentoi urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Lahnaviik palaa innolla Jokerit-paitaan.

- Hienolta tuntuu olla takaisin Jokereissa, on siitä hetki jo vierähtänyt. Haluan tietysti tuoda mukanani omia vahvuuksiani, jotta voimme menestyä joukkueena. Aina on hienoa pukea Jokereiden paita päälle. Odotan, että pääsen pelaamaan kotiyleisön edessä – Jokereiden peleissä on aina upea tunnelma, Lahnaviik päättää.

Rikkilä, 23, aloitti viime kauden SaiPan Liiga-joukkueessa ja siirtyi kauden aikana Västerås IK:hon Ruotsin HockeyAllsvenskaniin. Puolustaja istuu hyvin Jokereiden aktiiviseen pelityyliin.

– Rikkilä on aktiivinen ja pelirohkea puolustaja. Liigassa ja Ruotsissa pelaaminen tuo hyvää kokemusta joukkueeseen ja hänen mukaantulo lisää kovaa kilpailua meidän pakistossamme, Yrjänheikki kommentoi.

Rikkilän tavoitteet Jokeri-paidassa ovat selkeät.

- Voitetaan mahdollisimman paljon pelejä. Haluan tosissani, että pääsemme keväällä pelaamaan liigakarsintoja ja viemme Jokerit Liigaan.

Lahnaviik pelaa Jokereissa numerolla 20, Rikkilän pelinumero on 50 (harjoituskaudella numero 10).

Edellinen
Edellinen

Jokerit esittää: Katupojat Youtube Series

Seuraava
Seuraava

Jokereilta oma luottokortti ainoana urheiluseurana Suomessa