Syöpään sairastuneen lapsen perhe saa virkistyä seuraamalla huippukiekkoa

Kun lapsi sairastuu syöpään, koko perhe keskittyy lapsen hoitamiseen ja tukemiseen. Mahdollisuudet virkistäytyä ovat harvassa. Sylvan pitkäaikainen yhteistyökumppani Jokerit tarjoaa nyt Oden sankarit – kampanjan myötä virkistymistä, urheilujuhlan tuntua ja yhteisöllisyyttä. Mestis-kauden aikana jokaiseen kotipeliin pääsee syöpään sairastuneen lapsen perhe. 

- Helsingin Jokerit on ylpeitä saadessaan tehdä yhteistyötä Sylvan kanssa. Tämä tärkeä asia on lähellä meidän kaikkien sydäntä, ja olemme iloisia voidessamme tuoda iloa ja tukea lapsille sekä heidän perheilleen näinä haastavina aikoina. Yhteistyömme Sylvan kanssa tarjoaa mahdollisuuden lisätä tietoisuutta perheiden arjesta, ja antaa tukea niille, jotka sitä eniten tarvitsevat – vaikka niin pienellä asialla kuin viettämällä yhden illan kanssamme hallilla. Toivomme, että tarjoamamme elämys keventää edes hetkellisesti Sylva-perheiden raskasta arkea, Jokereiden hallituksen puheenjohtaja Mikko Saarni kommentoi.

Jokereiden ja Sylvan yhteistyön kasvoina oli helmikuussa 2024 syöpään sairastuneen Adelinan perhe ja joukkue keräsi yli 20 000 euron lahjoitukset Sylvalle, mm. Adelinan suunnittelemaa paitaa myymällä.  Yhteistyö jatkuu perjantaina 27.9. jolloin Adelinan perhe on ensimmäinen perhe, joka nauttii Helsingin Jokereiden vieraanvaraisuudesta. 

Oden sankarit kampanja perustuu ajatukseen Jokereiden laitahyökkääjä Otto Karvisen suojeluksessa tapahtuvista pelivierailuista.

- Jokainen sankaritarina, kuten Adelinan, muistuttaa meitä siitä, miten paljon voimaa ja rohkeutta voi löytyä pienimmistäkin, ja miten tärkeää on tukea näitä perheitä heidän matkallaan, Otto ”Ode” Karvinen sanoo. 

- Syöpään sairastuneen lapsen perhe muuttaa arjessaan kaiken, että lapsi toipuisi ja usein hoitojen aika on pitkä ja raskas. On siis todella hienoa, että yhteistyökumppanimme tarjoaa hengähdyksen perheiden tueksi ja virkistykseksi. Tämä tulee varmasti tarpeeseen, Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro iloitsee yhteistyöstä. 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Sami Ruokangas
Viestintä- ja varainhankintapäällikkö
Sylva ry
050 361 7977
sami.ruokangas@sylva.fi

Edellinen
Edellinen

Otteluraportti: RoKi ja Huunonen nollasivat Jokerit - “Loppuun asti uljaasti yritettiin, mutta ei tuottanut tulosta”

Seuraava
Seuraava

Jokerit kohtaa viikon ainoassa ottelussaan tänään RoKin - Katso joukkueen kokoonpano täältä