Valtteri Filppulan paluuhaastattelu

Helsingin Jokerit on tehnyt pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Valtteri Filppulan kanssa. Filppula liittyy joukkueen vahvuuteen syyskuun ensimmäisellä viikolla ja pelaa ensimmäisen ottelunsa 17. syyskuuta kotiyleisön edessä.

Filppulan tahtotilana oli jatkaa peliuraansa nimenomaan Jokereissa. Kokonaisvaltaisena pelaajana tunnettu hyökkääjä edusti Jokereita pitkään ennen siirtymistään NHL:ään, jossa hän pelasi vaikuttavat 16 kautta ja yli 1 200 ottelua.

– Jokerit on ollut minulle äärimmäisen tärkeä seura, joten minulle tässä oli vain yksi vaihtoehto. Tuntuu todella hyvältä, innoissani lähden kohti uutta kautta. Jokerit on auttanut minua urani aikana paljon. On hienoa palata, kommentoi Filppula.

– Odotan Jokereihin paluulta paljon, tavoitteet ovat kovat. Meillä on nuori joukkue ja paljon omia kasvatteja, mikä on hienoa. Haluan tehdä asiat mahdollisimman hyvin jäällä ja jään ulkopuolella, jotta saavutamme joukkueena asetetut tavoitteet. Toivottavasti pystyn omalla tekemiselläni auttamaan muita pelaajia ja joukkuetta mahdollisimman paljon. Ehkä joku saa jotain positiivista omaan peliinsä, se olisi todella hieno juttu myös minulle.

Katso Valtteri Filppulan haastattelu kokonaisuudessaan alta.


Edellinen
Edellinen

Valtteri FIlppulan paluu: Mikko Saarni ja Ossi Väänänen haastattelussa

Seuraava
Seuraava

Valtteri Filppula palaa Helsingin Jokereihin – “Minulle tässä oli vain yksi vaihtoehto”