Bitcoinkeskus Jokereiden yhteistyökumppaniksi kaudelle 2024-2025

Jokerit on solminut yhteistyösopimuksen Bitcoinkeskuksen kanssa kaudelle 2024-2025. Bitcoinkeskus on yksi joukkueen pääyhteistyökumppaneista ja kumppanuus näkyy Jokereiden toiminnoissa monin eri tavoin. Kyseessä on historiallinen kumppanuus, jonka myötä Bitcoin liitetään ensimmäistä kertaa yhteen Suomen suosituimmista urheilubrändeistä. 

”Jokereiden kanssa solmittu sponsorisopimus on yksi Bitcoinkeskuksen suurimmista saavutuksista. Kyseessä on tähän asti suurin panostus Bitcoinkeskuksen brändiin. On mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä perinteikkään jääkiekkoseuran kanssa”, kommentoi Bitcoinkeskuksen perustaja Antti Hyppänen.

Bitcoinkeskuksen logo koristaa Jokereiden pelaajien kypäriä tulevalla kaudella. Tämän lisäksi Bitcoinkeskus näkyy kiekkofaneille muun muassa kotiotteluiden laitamainoksissa ja Jokereiden sosiaalisen median sisällöissä.

"On hienoa saada Bitcoinkeskus mukaan osaksi Jokereiden kumppaniverkostoa. Bitcoin ja kryptovaluutat ovat kiinnostava ja kehittyvä ala. Odotamme innolla, miten voimme kehittää uusia ideoita – Uskomme, että yhdessä Bitcoinkeskuksen kanssa voimme tuoda jotain uutta jääkiekkoareenoille”, kommentoi Jokereiden myyntijohtaja Jiri Veistola

***

Bitcoinkeskus on Suomen suurin infosivusto kryptovaluutoista. Bitcoinkeskus esittelee kryptoihin liittyvät teknologiat, raportoi tärkeimmät uutiset ja tarjoaa aloittelijoiden oppaita turvalliseen sijoittamiseen liittyen. Kaikki Bitcoinkeskuksen materiaali on ilmaista.

Bitcoinkeskus.com -sivusto on toiminut jo vuodesta 2017 lähtien. Bitcoinkeskuksella on myös aktiiviset sometilit X:ssä, TikTokissa, YouTubessa ja Instagramissa.

www.bitcoinkeskus.com

Edellinen
Edellinen

Jokerit kohtaa viikon ainoassa ottelussaan tänään RoKin - Katso joukkueen kokoonpano täältä

Seuraava
Seuraava

Go On, Innolink ja Jokerit yhteistyöhön