Go On, Innolink ja Jokerit yhteistyöhön

Jokerit on aloittanut yhteistyön elokuussa Go On Groupiksi yhdistyneiden henkilöstöpalveluyhtiö Go Onin ja tutkimustalo Innolinkin kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun brändit esiintyvät yhdessä. Yhteistyön tarkoituksena on luoda pitkäjänteistä ja molemminpuolista strategista hyötyä yhteisten arvojen, kuten tiedolla johtamisen merkityksen ja jatkuvan halun kehittää toimintaamme, pohjalta.

"Jokerit on yksi Suomen parhaista urheilubrändeistä, jonka uusi tuleminen kiinnostaa monia. Jokerit-ilmiö vetää puoleensa ja sopii hienosti Innolinkin tiedolla johtamisen viestintään. Tämä kumppanuus tukee vahvasti myös Innolinkin omia tavoitteita. Jaamme samat arvot Jokerien kanssa, ja odotamme innolla, mitä kaikkea voimme yhdessä saavuttaa", sanoo Innolink Researchin toimitusjohtaja Pekka Vuorela koko yhteistyön merkityksestä.

"Jokerit on kiinnostava ja raikas ilmiö, jossa haluamme ehdottomasti olla mukana. Pelkkä logonäkyvyys ei riitä, vaan tavoitteemme on tehdä yhteistyöstä paljon syvempää ja kannattavampaa molemmille osapuolille. Jokerit ei myöskään ole pelkästään pääkaupunkiseudun joukkue, vaan vetää hallit täyteen maakunnissakin", kertoo Go On Groupin markkinointipäällikkö Kaisa Karjalainen.

Jokereilla korostetaan kumppanuuden tarjoamia mahdollisuuksia pitkäjänteiseen kasvuun ja kehitykseen, mikä tukee sekä urheilullisia että liiketoiminnallisia tavoitteita.

"Me Jokereilla olemme innoissamme aloittaessamme tämän merkityksellisen yhteistyön Go On Groupin kanssa. Olemme molemmat toimijoita, jotka haluavat jatkuvasti kehittyä ja tarjota parasta sidosryhmillemme. Uskon, että kumppanuus avaa mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Vahvat kumppanuudet auttavat meitä viemään Jokereita entistäkin vahvemmin eteenpäin kohti tavoitteitamme", kommentoi Jokereiden myyntijohtaja Jiri Veistola.

***

www.go-on.fi
www.innolink.fi

Edellinen
Edellinen

Bitcoinkeskus Jokereiden yhteistyökumppaniksi kaudelle 2024-2025

Seuraava
Seuraava

Otteluennakko: Viikon ainoaan kotiotteluun vieraita pohjoisesta