Jokerit ja Fitness24Seven yhteistyöhön

Jokerit ja Fitness24Seven ovat aloittaneet yhteistyön. Yhteistyön myötä sekä edustusjoukkueen että A-juniorijoukkueen pelaajat ovat päässeet harjoittelemaan Fitness24Sevenin tiloissa ympäri Suomen off-seasonin ajan ja treenit jatkuvat myös tulevan kauden aikana. 

 - Kesäharjoittelu Fitness24Sevenin tiloissa mahdollisti meille todella hyvät olosuhteet jääkiekkoilijalle tärkeälle off-seasonille. Pelaajien palaute on ollut pelkästään positiivista. Fitness24Sevenillä on harjoittelutiloja todella laajasti ympäri Suomen, joka on meille tärkeää. Yhteistyö mahdollistaa meille myös kauden aikana omatoimisen harjoittelun, Jokereiden myyntijohtaja Jiri Veistola kertoo.

 Kausi 2024-2025 on jo ovella ja Jokereiden runkosarjaottelut starttaavat syyskuun alussa. Tulevien kausien tavoite on kunnianhimoinen, mutta realistinen: nousu takaisin Suomi-kiekon huipulle ja Liigaan. Myös Fitness24Sevenin Suomen markkinointipäällikkö Anna Mero on iloinen yhteistyöstä. 

 – Jokerit ovat yksi Suomen seuratuimmista urheilujoukkueista, ja on hienoa päästä tukemaan heidän matkaansa ja pelaajien oheisharjoittelua. 

Jokereiden missio on olla jääkiekko-organisaatio, jossa jokainen pelaaja saa mahdollisuuden maksimoida potentiaalinsa jäällä ja sen ulkopuolella, ja joka on faneilleen ja sidosryhmilleen luotettava, vastuullinen sekä inspiroiva kumppani. 

 – Meille on tärkeää, että kaikilla on mahdollisuus treenaamiseen ja terveelliseen elämään. Haluamme tarjota sen ihan jokaiselle, ihan vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. Uskon, että saleilla treenaavat pelaajat voivat inspiroida myös muita jäseniämme, Fitness24Sevenin Mero kertoo. 

Jokerit tarjoavat Fitness24Sevenin jäsenille ottelulippuja tarjoushintaan – pysy siis kuulolla Fitness24Sevenin Loyalty-etuohjelmasta syyskuun alussa.

Edellinen
Edellinen

Tiedotustilaisuus maanantaina 19.8. klo 12:00

Seuraava
Seuraava

Forsblom kertoo aamujäiden päälle harjoituskauden ensimmäisistä viikoista – “Oli klassinen kauden aloitus”