Forsblom kertoo aamujäiden päälle harjoituskauden ensimmäisistä viikoista – “Oli klassinen kauden aloitus”

Jokereiden toinen kokonainen yhteinen harjoitusviikko käynnistyi maanantaina aamujäillä ja nopeustesteillä. Puolustaja Saku Forsblom kertoi aamujäiden päälle tunnelmistaan, kun takana on ensimmäisten treeniviikkojen lisäksi ensimmäinen harkkamatsi viime perjantailta.

– Kovaa ollaan menty jäällä. Pitkiä päiviä niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin. Hikoiltu oikein kunnolla ja opeteltu uusia juttuja, Forsblom tiivistää.

Jokerit pelasi harjoituskauden ensimmäisen ottelunsa viime perjantaina Tikkurilassa Kiekko-Vantaata vastaan. K-Vantaa vei voiton maalein 4-2.

– Oli klassinen kauden aloitus, oli vauhtia ja ei niin järkevää peliä. Löytyi tietysti hyviäkin juttuja ja sellaisia asioita, joita on treenattu. Aika vaiheessa se vielä on, mutta niin se on kaikilla muillakin joukkueilla näissä ensimmäisissä peleissä, kommentoi Forsblom.

Millaisilla painotuksilla mennään kohti seuraavaa ottelua, mitä pitää parantaa?

– Paljon on käyty läpi ihan runkojuttuja. Miltä halutaan näyttää ja miten tiettyjä tilanteita halutaan pelata. Tietysti ottaa aikansa, että ne asiat tulee kaikilta selkäytimestä. Ensimmäisessä matsissa näkyi paljon huolimattomuutta ja pelaamattomuutta. Yleensä se pelaamattomuuden näkyminen lähtee pikkuhiljaa pois, kun pelejä tulee enemmän.

– Perjantaina tulee varmasti selkeämpi peli ja sitä kautta päästään hallitsemaan sekä pelaamaan kiekolla enemmän. Lähdetään voittamaan peli, päättää Forsblom.

Katso haastattelu kokonaisuudessaan alta.

Jokerit - K-Vantaa 16.8. klo 18.30
Tikkurila Areena – Osta liput tästä

Edellinen
Edellinen

Jokerit ja Fitness24Seven yhteistyöhön

Seuraava
Seuraava

Ensimmäisestä treenimatsista tappio – Kiekko-Vantaa voittoon Tikkurilassa maalein 4-2