Arttu Lausniemi: “On pelattu vasta harkkapelejä ja silti tuollainen tunnelma – Saa nähdä mitä meillä on vielä edessä”

Jokereiden harjoituskausi jatkuu huomenna Turussa ottelulla TUTOa vastaan. Jokereilla on takana kaksi harjoitusottelua, joista joukkue on ottanut yhden voiton ja kärsinyt yhden tappion. Molemmat ottelut pelattiin Tikkurilassa Kiekko-Vantaata vastaan.

Jokerit on aloittanut harjoituskauden nousujohteisesti ja peli-ilme on kehittynyt ottelujen edetessä. Hyökkääjä Arttu Lausniemi, 23, kokee että tavoiteltavia asioita saadaan koko ajan enemmän ja enemmän näkyviin niin harjoituksissa kuin otteluissakin.

– Ensimmäinen peli Tikkurilassa oli vähän sekava. Toiseen peliin saatiin enemmän niitä asioita näkyviin, joita halutaan nähdä. Oli hetkittäin oikeinkin hyvää ilmettä, Lausniemi kertaa.

Lausniemi antaa faneille kiitosta harjoituskauden otteluiden tunnelmasta.

– On ollut paljon porukkaa ja faneja. On ollut hieno tunnelma, on hieno pelata. Kun miettii, että ollaan oltu Tikkurilassa ja pelattu vaan harkkapelejä ja silti on ollut tuollainen tunnelma – saa nähdä mitä meillä on vielä edessä, pohtii tälle kaudelle Jokereihin siirtynyt Lausniemi.

Jokerit matkaa huomenna Turkuun TUTOn vieraaksi.

– Odotan vauhdikasta peliä. Siellä on muutama tuttu pelaaja ja olen kuullut, että ovat pyrkineet muuttamaan peliä viime kaudesta. Saa nähdä. Eiköhän sielläkin vauhtia riitä, päättää Lausniemi.

Edellinen
Edellinen

Harjoituskausi jatkuu Turussa – Kokoonpano illan otteluun

Seuraava
Seuraava

Tietoa Jokereiden lipunmyynnistä