Tietoa Jokereiden lipunmyynnistä

Tulemme tarjoamaan tulevalla kaudella laajemman valikoiman lippukategorioita, joiden avulla voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Alla yleistä tietoa Jokereiden lipunmyynnin kokonaisuudesta.

Liput alkaen 9 euroa

Yhdessä faniyhdistysten Eteläpääty ry:n, Old Chiefs ry:n ja Jokerit Fan Clubin kanssa, Jokerit tarjoaa uuden lippukategorian kautta kaikille mahdollisuuden tulla tutustumaan Jokereiden otteluun ja faniyhdistysten toimintaan matalalla kynnyksellä. 

Tuomme otteluihin uuden lippukategorian, jossa lippujen hinta on 9 euroa.

Kyseisen lippukategorian liput myydään vain Jokereiden kotisivujen kautta Lippupaketit ja tarjoukset -osiossa. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä / ottelu.

Ainutlaatuiset kauden avausottelut

Kaksi ensimmäistä kotiotteluamme ovat alkavan kauden erityishetkiä, kun suuntaamme kohti uutta kautta Valtteri Filppulan johdolla ja otamme Nordiksen jälleen haltuun kotihallinamme.

ti 17.9. Filppulan kotiinpaluu – Valtteri Filppula palaa Jokeripaitaan ensimmäisessä kotiottelussa (Jokerit – TUTO Hockey)
pe 20.9. Viirit kattoon – Jokereiden mestaruusviirit ja jäädytetyt pelipaidat nostetaan Nordiksen kattoon juhlallisuuksien kera (Jokerit – JoKP)

Käytämme tulevalla kaudella dynaamista hinnoittelua. Tämä tarkoittaa, että lippujen hinnat voivat muuttua kysynnän ja lipun ostamisen ajankohdan mukaan. Koska kauden kaksi ensimmäistä kotiottelua ovat ainutlaatuisia ja kysyntä on kovaa, tulee ottelulippujen hinnoittelu olemaan korkeampaa. Lippujen hinnat ovat kuitenkin alkaen 9 euroa ja lippukategorioita on useita erilaisia.

Runkosarjalippujen myynti

Runkosarjan ensimmäisten otteluiden liput tulevat myyntiin maanantaina 26.8. klo 12. Maanantaina myyntiin tulee ensimmäiset viisi kotiottelua.

Ennakkomyynti omistajille, kausikorttilaisille ja uutiskirjeen tilaajille käynnistyy perjantaina 23.8. klo 12. Ennakkomyyntiin oikeutetuille henkilöille lähetetään linkki ennakkomyyntiin perjantaina aamupäivällä.


Kausikortit

Jokereiden kausikortit ovat jo myynnissä. Nordis tulee olemaan täynnä sähköä, kun joukkue lähtee kohti uutta kautta Filppulan johdolla. Varmista paikkasi Nordiksella ja ole osa tarinaa!

Kausikortit alkaen 275 euroa.

Kausikorttikaupoille tästä

Nähdään hallilla!

Edellinen
Edellinen

Arttu Lausniemi: “On pelattu vasta harkkapelejä ja silti tuollainen tunnelma – Saa nähdä mitä meillä on vielä edessä”

Seuraava
Seuraava

Laitahyökkääjä Ville Vainikainen Jokereihin – “Liiganousua kohti mennään, se on tavoitteena”