Otteluennakko: Jokerit matkustaa lauantaina KeuPa HT:n vieraaksi - “Meidän pitää olla viisas kiekon kanssa”

Jokereiden viikon ainoa ottelu on ohjelmassa lauantaina Keuruulla, jossa vastaan asettuu sarjakolmonen KeuPa HT.

KeuPa kaatoi viikon ensimmäisessä ottelussaan keskiviikkona sarjakärjen TUTO Hockeyn tylysti lukein 4-1. Keuruulaiset ovat onnistuneet nappaamaan kauden 12 ensimmäisestä ottelustaan 22 pistettä ja on näin ollen pisteen Jokereiden etupuolella.

- KeuPa on ollut erittäin hyvä viime peleissä. Se on pelannut aika raikkaalla häirintäpelillä, Jokereiden päävalmentaja Risto Dufva toteaa.

- Meidän pitää olla viisas kiekon kanssa ja pystyä puolustamaan niin hyvin, että ansaitsemme paljon hyökkäysaikaa, ja pääsisimme sillä tavalla pelaamaan vahvuuksillamme.

Dufva ei halua nostaa esille mitään yksittäistä osa-aluetta, jossa joukkue on parantanut tasoaan viime aikoina, vaan kehuu kokonaisuutta.

- Pystymme hyökkäämään laadukkaasti, ja siitä seuraa oikearytminen puolustaminen. Kyllä se viidellä viittä vastaan pelaaminen on siinä, kyse on kokonaisuudesta.

- Se missä heiluntaa on eniten tuloksenteon kannalta, on erikoistilannepelaaminen. Välillä ylivoima on hyvinkin tehokasta, välillä ei. Alivoima on koko ajan ollut aika hyvää, samoin maalivahtipelaaminen, päävalmentaja summaa.

KeuPa HT-Jokerit la 26.10. klo 17 Keuruun jäähalli

Katso Dufvan haastattelu kokonaisuudessaan:

Seuraava
Seuraava

Student Night tulee taas – Opiskelijailta torstaina 31.10.