Otteluennakko: Tiistaina Nordiksella kotiavaus, Vallen kotiinpaluu ja Risto Dufvan ensiesiintyminen Jokereiden peräsimessä

Jokerit pelaa kauan odotetun Mestis-kotiavauksensa Nordiksella huomenna tiistaina 17.9. klo 18.30, kun vastaan asettuu TUTO Hockey.

Ottelusta tulee äärimmäisen mielenkiintoinen, sillä Valtteri Filppula tekee tiistaina paluun narripaitaan. Lisäksi Jokereiden penkin takana nähdään ensikerran valmentajakonkari Risto Dufva, joka liittyi joukkueeseen maanantaina.

Yli kymmenen vuoden tauon jälkeen Jokerit-paidan päälleen pukeva Filppula odottaa jo innolla paluuta pelikentille.

- Odotukset ovat isot, sillä en ole pelannut Mestistä eikä treenipelejäkään ole alla. Tietenkin sitä mielummin pelaa kuin treenaa, joten siinäkin mielessä fiilikset on hyvät, hyökkääjä kertoo.

- Pelivireen näkee tietysti vasta ottelussa, mutta jäällä ja treeneissä kroppa on tuntunut hyvältä. Peli on totta kai aina eri asia, ja menee hetki ennen kuin pääsee täyteen iskuun. Ja ehkä sitä toivoo, että on paremmassa kunnossa kauden lopussa kuin alussa. Jokaisessa pelissä yritän pelata mahdollisimman hyvin ja sitä kautta itsekin kehittyä.

Filppulan mukaan tiistaina Nordiksella nähdään kovasti töitä paiskiva kotijoukkue.

- Sitä kautta yritetään luoda paikkoja, ja pelata puolustuspäässä tiiviisti, eikä anneta hirveästi tilaa. Tavoitteet ovat korkealla koko joukkueella, ja se näkyy varmasti myös pelaamisessa.

Vallen kotiinpaluu sekä Risto Dufvan ensimmäinen ottelu Jokereissa: tiistaina 17.9. klo 18.30 Nordiksella.

Osta liput Ticketmasterista

Edellinen
Edellinen

Alexandria ja Helsingin Jokerit yhteistyöhön – “Suomen seuratuin jääkiekkoseura ja kiinnostavin varainhoitaja yhdistävät voimansa”

Seuraava
Seuraava

Jokerit vahvistaa valmennustaan - Suomen mestaruuden ja neljä Mestis-mestaruutta voittanut Risto Dufva joukkueen päävalmentajaksi