Alexandria ja Helsingin Jokerit yhteistyöhön – “Suomen seuratuin jääkiekkoseura ja kiinnostavin varainhoitaja yhdistävät voimansa”

Alexandria ja Jokerit aloittavat yhteistyön kaudella 2024-2025. Yhteistyön myötä kaksi vahvaa ja omaleimaista brändiä yhdistää voimansa, samalla edistäen molempien brändien kasvua ja näkyvyyttä. Tavoitteena on yhdistää Alexandrian asiantunteva varainhoito ja Jokerien dynaaminen urheilumaailma soljuvaksi kokonaisuudeksi.

Jokerit tarjoaa erinomaisen alustan Alexandrialle tavoittaa uusia kohderyhmiä, erityisesti sijoittamisesta kiinnostuneiden parissa. Kaksikolla on myös yhteistä historiaa, sillä Alexandria oli mukana Jokereiden matkassa Liiga-kaudella 2012-2013.

"On hienoa olla mukana Jokereiden uudessa tarinassa, jonka seuraavana tavoitteena on liiganousu. Jokerit on kiinnostava ilmiö, ja meillä on paljon yhteistä. Molemmat ovat vahvassa kasvussa olevia, rohkeita ja erottuvia toimijoita, joilla on tavoitteet korkealla”, kommentoi Alexandrian viestintä- ja markkinointijohtaja Anssi Huisman

“Alexandria tunnetaan ylivertaisesta asiakaspalvelustaan, ja yhteistyössä Jokerien kanssa pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia elämyksiä sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme. Uskomme myös, että Alexandrian laajat varainhoidon palvelut ovat kiinnostava vaihtoehto esimerkiksi sijoittamisesta kiinnostuneille Jokeriperheen jäsenille”, Huisman päättää.

Jokerien tarina kohti liiganousua on herättänyt paljon kiinnostusta, ja uusi tuleminen tuo mukanaan vahvan sitoutumisen myös kumppaniverkostossa.

"On hienoa, että Alexandrian kaltainen vahva brändi lähtee rakentamaan uutta matkaa kanssamme. Olemme vakuuttuneita, että tässä yhteistyössä on valtava, molempia osapuolia hyödyttävä potentiaali, ja pystymme hyödyntämään yhteisiä vahvuuksiamme ja resurssejamme innovatiivisilla tavoilla", Jokereiden myyntijohtaja Jiri Veistola toteaa.

Lisätietoja

Viestintä- ja markkinointijohtaja
Alexandria Group Oyj
Anssi Huisman
anssi.huisman@alexandria.fi
puh. 040 138 4639


Myyntijohtaja
Jokerit Helsinki Oy
Jiri Veistola
jiri.veistola@jokerit.fi
puh.050 594 8860


Edellinen
Edellinen

Luotettavia kyytejä ja huippuhetkiä jäällä – Taksi Helsinki ja Jokerit aloittavat yhteistyön

Seuraava
Seuraava

Otteluennakko: Tiistaina Nordiksella kotiavaus, Vallen kotiinpaluu ja Risto Dufvan ensiesiintyminen Jokereiden peräsimessä