Otteluennakko: “Tulossa hyvä haaste maalinteon suhteen” - Joensuun Kiekko-Pojat vieraana viiriennosto-ottelussa

Jokerit saa viikon toisessa kotipelissään vieraita Joensuusta, kun Kiekko-Pojat saapuvat vastustajaksi Nordikselle.

Joensuulaiset ovat aloittaneet kautensa vahvasti: Kolmesta pelatusta ottelusta pistetili on karttunut kolmen voiton myötä yhdeksällä pisteellä ja maalisuhde on 10-2. Joukkue pelasi viikon ensimmäisen pelinsä keskiviikkona, kun se kaatoi Hokin kotonaan 4-2.

0+2-tehot Jokereiden kotiavauksessa tehnyt hyökkääjä Teemu Henritius povaa perjantain ottelusta tiukkaa.

- Tulossa on varmasti hyvä haaste maalinteon suhteen, koska Kiekko-Pojat on puolustanut hyvin. Hyvä vaade meille tähän heti, hyökkääjä ennakoi.

Jokerit pelasi kauden ensimmäisen kotipelinsä Nordiksella tiistaina. Huikeatunnelmaisessa ottelussa TUTO Hockey kaatui numeroin 5-0.

- Koko kesä on odotettu, että päästään kotiyleisön eteen, ja sitten siihen voitto sekä pelillisesti vahva esitys, niin olihan se huikeaa. Ja kun saatiin maaleja, niin onhan se kiva fiilis kun yleisö juhlii, Henritius tunnelmoi tiistaita.

Perjantain kotiottelu käynnistyy juhlallisuuksin, kun Jokereiden mestaruusviirit sekä jäädytetyt pelinumerot nousevat Nordiksen kattoon.

- Tällaiset tilaisuudet ovat aina erityisiä, ja tuo varmasti hyvän fiiliksen peliin lähtöön. Odotan iltaa innolla, Henritius hehkuttaa.

Viirit nousevat kattoon Sakari Kuosmasen ja Finlandia-hymnin tahtiin.  Ennakkotiedoista poiketen Otakar Janecky on joutunut perumaan saapumisensa seuraamaan ottelua koronan vuoksi.

Jokerit-JoKP Helsingin jäähallissa pe 20.9. klo 18.30

Osta liput täältä!

Seuraava
Seuraava

Jokereiden mestaruusviirit sekä jäädytetyt pelinumerot nousevat kattoon Nordiksella perjantaina - “Illasta tulee ikimuistoinen”