Jokereiden mestaruusviirit sekä jäädytetyt pelinumerot nousevat kattoon Nordiksella perjantaina - “Illasta tulee ikimuistoinen”

Jokereiden kotikausi Helsingin jäähallissa käynnistyi tiistaina huikeissa tunnelmissa, ja perjantaina tahti kiihtyy entisestään, kun seuran mestaruusviirit sekä jäädytetyt pelinumerot nousevat ennen perjantain ottelua (Jokerit-JoKP) hallin kattoon asiaankuuluvien seremonien saattelemana.

Jokerit haluaa kunnioittaa kaikkia pelaajia, joiden numerot on jäädytetty, ja on kutsunut heidät vieraakseen Nordikselle. Paikan päälle saapuvat Otakar Janecký, Petri Varis ja Jari Kurri.

– Haluamme osoittaa arvostusta jokaiselle seitsemälle pelaajalle – Waltteri Immonen, Esa Tikkanen, Jari Kurri, Petri Varis, Henry Leppä sekä Timo Turunen – ja heidän merkittäville pelaajaurilleen. Olemme äärimmäisen otettuja siitä, että kolme heistä pääsee saapumaan paikan päälle tapahtumaamme perjantaina, iloitsee Jokereiden puheenjohtaja Mikko Saarni.

– Otakarin, Petrin ja Jarin läsnäolo ottelussa on meille suuri kunnia, ja tiedän, että illasta tulee ikimuistoinen, Saarni jatkaa.

Pelinumeroiden 5, 91, 23, 24, 17, 15 ja 17 lisäksi hallin kattoon nousevat myös Jokereiden mestaruusviirit, jotka tulevat olemaan esillä kaikissa seuran Mestis-kotiotteluissa tällä kaudella.

Jokerit - JoKP pe 20.9. klo 18.30
Helsingin jäähalli
Osta liput

Edellinen
Edellinen

Otteluennakko: “Tulossa hyvä haaste maalinteon suhteen” - Joensuun Kiekko-Pojat vieraana viiriennosto-ottelussa

Seuraava
Seuraava

Niki Andersson videovalmentajaksi Jokereiden valmennusryhmään