Ottelukooste: Jokerit nappasi voiton kotiyleisön edessä - “Todella tärkeät pisteet”

Jokerit otti täyden pistepotin tiistaina Nordiksella, kun Hermes kaatui kotiyleisön edessä lukemin 4-1.

Avauserä oli kotijoukkueen hallintaa, mutta vieraat menivät johtoon Atte Karppisen osumalla seitsemännellä peliminuutilla. Jokerit onnistui luomaan tukun hyviä maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ollut tarpeeksi terävää.

Toisessa erässä tarina oli kuitenkin toinen, ja kotijoukkue löysi maalijyvänsä. Ensiksi Samuel Salonen tasoitti ottelun ylivoimalla, jonka jälkeen Alexander Forslund ohjasi Salosen vedon Hermes-maaliin. Erän hienoimmasta maalista vastasi erän loppuhetkillä läpiajosta Ville Vainikainen. Jokereiden neljännen iski vielä erän viimeisillä hetkillä Teemu Henritius.

Vieraat eivät saaneet kolmannessa erässä kiriään käyntiin, eikä kotijoukkuekaan sen myötä yltänyt enää terävimpään peliinsä.

Jokereiden päävalmentaja Risto Dufva oli ottelun jälkeen ennen kaikkea tyytyväinen kolmeen pisteeseen.

- Todella tärkeät pisteet, niistähän tässä pelataan. Pelit vaihtelevat kuitenkin aika reilusti vielä. Jollakin tavalla alku ei ollut meille hyvä ja sitten vielä Hermes teki johtomaaliin. Se tylsytti meidän terää. Toisessa erässä saatiin kuitenkin häntä pystyyn. Saimme rakennettua maalipaikkoja ja tehtyä niistä tarvittavat maalit. Viimeinen erä meni pelailuksi puoli ja toisin. Ei se ollut nyt mitään suurta kamppailua, Dufva summasi.

Edellinen
Edellinen

Otteluennakko: Viikonloppuna ohjelmassa tuplapelit Rovaniemellä - ”Pelataan omaa peliä, pysytään kiekossa ja kamppaillaan  kovaa, niin sieltä se voitto tulee”

Seuraava
Seuraava

Karvinen palaa pelinkentille tänään ottelussa Hermestä vastaan - Katso Jokereiden kokoonpano täältä