Otteluennakko: Viikonloppuna ohjelmassa tuplapelit Rovaniemellä - ”Pelataan omaa peliä, pysytään kiekossa ja kamppaillaan  kovaa, niin sieltä se voitto tulee”

Jokereiden bussin keula suuntasi varhain torstaiaamuna kohti pohjoista, kun joukkue pelaa viikonloppuna kahdesti RoKi Hockeyta vastaan Rovaniemellä. Joukkueet mittelevät pisteistä Lappi Areenalla perjantaina ja lauantaina.

Edellisessä ottelussaan narripaidat kaatoivat tiistai-iltana Nordiksella Hermeksen lukemin 4-1. Erityisesti ottelun avauserä oli kotijoukkueelle hankala, mutta toisen erän neljä maalia siivittivät Jokerit varmaan voittoon.

- Meillä oli joukkueena peliin vaikeampi lähtö, mutta saimme ensimmäisen tauon jälkeen nostettua pelin sille tasolle, jolla haluamme pelata, ja hallitsimme peliä sen jälkeen. Hieno voitto, maalin makuun tiistaina päässyt hyökkääjä Ville Vainikainen kertaa.

Kauden ensimmäisen maalinsa tehneen hyökkääjän tuuletuksesta huomasi, että onnistuminen tuntui hyvältä myös henkilökohtaisesti.

- Paikkoja on ollut eikä ollut kauden ensimmäinen läpiajo. Maaleja on aina kiva tehdä, hän hymähtää.

Jokerit ja RoKi ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran. RoKi haki syyskuun lopulla Nordikselta kolme pistettä 0-1-lukemiin päättyneessä ottelussa. Rovaniemeläisnippu on ennen viikonloppua sarjataulukossa sijalla yhdeksän 14 pisteellä. Jokerit on puolestaan 17 pisteellä sijalla neljä.

Vainikainen kuvailee viikonlopun vastustajaa liikkuvaksi joukkueeksi.

- En usko, että meillä on mitään ongelmaa, kun pelataan omaa peliä, pysytään kiekossa ja kamppaillaan kovaa. Meidän pitää saada myös miehiä maalin eteen, sillä sieltä ne maalit tehdään. Päälle hyvä puolustuspelaaminen, ja kuusi pistettä on meidän, hän summaa.

Katso Vainikaisen haastattelu kokonaisuudessaan:


Edellinen
Edellinen

Jokerit ja Roki Hockey kohtaavat tänään viikonlopun avausottelussa Lappi Areenalla - Katso Jokereiden kokoonpano täältä

Seuraava
Seuraava

Ottelukooste: Jokerit nappasi voiton kotiyleisön edessä - “Todella tärkeät pisteet”