Otteluraportti: Tiukka vääntö kääntyi Jokereille Lappeenrannassa - “Olimme tänään työmäärässä kiinni ja sitä kautta otimme voiton”

Jokerit päätti viikkonsa 2-4-vierasvoittoon Imatran Ketterästä. Lappeenrannan Kisapuistossa nähtiin lauantaina tiukka ja tasainen kamppailu, joka ratkesi vasta kolmannessa erässä vierasjoukkueelle.

Ketterä meni johtoon ottelun avauserässä Veikka Hämeenahon osumalla, mutta Samuel Salonen tasoitti erätaukotilanteeksi 1-1. Jokerit siirtyi johtoon Valtteri Filppulan maalilla toisessa erässä, mutta voittomaali nähtiin vasta kymmenen minuuttia ennen summeria. Jesse Liuksiala yllätti Ketterä-vahti Severi Auvisen tarkalla vedollaan, ja kun Salonen onnistui toistamiseen ylivoimalla, lähtivät kolme pistettä Jokereiden matkaan.

Joukkueen suoritus lämmitti päävalmentaja RIsto Dufvan mieltä perjantain pettymyksen jälkeen.

- Ensimmäinen ja tärkein asia oli tietenkin eilisen vähän eriskummallisen pelin jälkeen meidän toipumiskyky. Kohtuullisen hyvään suoritukseen päästiin ja ennen kaikkea takaisin voittojen tielle. Se lämmittää mieltä.

- Jouduimme eilen vääntämään aika tiukkaa, ja tietenkin se on arvoitus, miten sellainen vaikuttaa fyysisesti ja henkisesti. Olimme tänään työmäärässä kiinni ja sitä kautta otimme voiton.

Edellinen
Edellinen

Jokereiden U18-päävalmentaja Teemu Mielonen nimetty U16-poikien maajoukkueen valmennusryhmään – “Olen saanut kasvaa Jokereissa niin ihmisenä kuin valmentajanakin”

Seuraava
Seuraava

Tiivis otteluviikko jatkuu Ketterän vieraana – Kokoonpano illan otteluun