Luotettavia kyytejä ja huippuhetkiä jäällä – Taksi Helsinki ja Jokerit aloittavat yhteistyön

Taksi Helsinki ja Jokerit ovat aloittaneet uuden kumppanuuden, joka tuo yhteen suomalaisen jääkiekon intensiivisen maailman ja turvallisen liikkumisen mestarit. Yhteistyön myötä fanit ja tukijat pääsevät kurkistamaan jääkiekon kulissien taakse ja tutustumaan joukkueen elämään niin kentällä kuin sen ulkopuolella.

Kumppanuuden keskiössä on Taksi Helsingin ja Jokereiden yhteinen tavoite tarjota luottamuksen arvoisia kokemuksia - niin jääkiekkokatsomoissa kuin taksin kyydissäkin.

Taksi Helsinki on suomalainen taksiyhtiö, joka keskittyy ennen kaikkea laatuun, turvallisuuteen ja luotettavaan palveluun. Yhtiö on Suomen suurin taksien tilausvälitysyhtiö, ja sen kyydissä viihtyvät niin kiireiset arjen sankarit kuin suuret urheilijatkin. Kumppanuus jokereiden kanssa tuo yhteen kaksi luotettavaa toimijaa, jotka molemmat toimivat suomalaisen osaamisen huipulla.

Jokerit on suomalainen, legendaarinen jääkiekkoseura, joka perustettiin Helsingissä vuonna 1967. Jokereiden edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä – tavoitteenaan kauden 2024-25 päätteeksi Mestiksen mestaruus ja liiganousu.

Jokerit on tehnyt vahvaa uutta tulemista viime kausien aikana uudistetun taustatiimin voimin. Jokereiden missio on olla jääkiekko-organisaatio, jossa jokainen pelaaja saa mahdollisuuden maksimoida potentiaalinsa jäällä ja sen ulkopuolella, ja joka on faneilleen ja sidosryhmilleen luotettava, vastuullinen sekä inspiroiva kumppani.

Taksi Helsingin Head of Sales and Marketing Suvi Viitala on innoissaan yhteistyöstä ja korostaa turvallisuuden ja laadun merkitystä sekä urheilussa että taksipalveluissa:

"Sekä jääkiekossa että taksipalveluissa laatu ja luotettavuus ovat keskiössä. Olemme ylpeitä tästä yhteistyöstä, joka tuo fanit lähemmäksi jokereiden pelaajia ja heidän ainutlaatuisia tarinoitaan.”

“Olemme todella iloisia yhteistyöstä Taksi Helsingin kanssa. Yhteistyö takaa Jokeriyhteisölle laadukkaan ja luotettavan toimijan taksipalveluissa. Yhteinen matkamme käynnistyi luontevasti – löysimme nopeasti useita yhteisiä teemoja, joiden ympärille voimme lähteä rakentamaan kumppanuutta kohti yhteisiä tavoitteitamme”, kommentoi Jokereiden myyntijohtaja Jiri Veistola.

Yhteistyön taustalla on yhteinen missio tarjota suomalaisille huippuluokan kokemuksia – olipa kyseessä sitten tärkeä ottelu tai turvallinen kyyti kotiin. Kuten Jokerit tarjoaa jännittäviä ja unohtumattomia hetkiä jäällä, Taksi Helsinki tekee samoin liikenteessä, huolehtien siitä, että asiakkaat pääsevät perille turvallisesti ja ajoissa.

 

Lisätietoja:

Suvi Viitala
Head Of Sales and Marketing
Taksi Helsinki Oy
suvi.viitala@taksihelsinki.fi
puh. 050 566 9608

 

Jiri Veistola
Myyntijohtaja
Jokerit Helsinki Oy
jiri.veistola@jokerit.fi
puh.050 594 8860

TAKSI HELSINKI on perustettu vuonna 1989 nopean ja joustavan datajärjestelmän kehittämiseksi. Yrityksen omistavat noin 800 helsinkiläistä taksiyrittäjää sekä Helsingin Taksiautoilijat ry. www.taksihelsinki.fi

Jokerit on suomalainen, legendaarinen jääkiekkoseura, joka perustettiin Helsingissä vuonna 1967. Jokereiden edustusjoukkue pelaa tällä hetkellä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Mestiksessä – tavoitteenaan kauden 2024-25 päätteeksi Mestiksen mestaruus ja liiganousu. www.jokerit.fi                                

Edellinen
Edellinen

Jokereiden kokoonpano kauden ensimmäiseen kotiotteluun: Filppula saa rinnalleen Kuuslan ja Salosen

Seuraava
Seuraava

Alexandria ja Helsingin Jokerit yhteistyöhön – “Suomen seuratuin jääkiekkoseura ja kiinnostavin varainhoitaja yhdistävät voimansa”