Laitahyökkääjä Ville Vainikainen Jokereihin – “Liiganousua kohti mennään, se on tavoitteena”

Jokerit on tehnyt sopimuksen laitahyökkääjä Ville Vainikaisen kanssa. Sopimus on muotoa 1+1 vuotta. Vainikainen siirtyy Jokereihin SaiPasta, jossa kokenut pelaaja on toiminut myös kapteenistossa.

Yli 400 Liiga-ottelua pelannut Vainikainen on kokonaisvaltainen pelaaja, joka on pelityyliltään luisteluvoimainen ja fyysinen hyökkääjä. 

– Ville on kokenut ammattilainen, joka tuo meidän joukkueeseen kamppailuvoimaa ja johtajuutta. On hienoa, että tällainen pelaaja halusi itse tulla meille ja saimme hänet mukaan joukkueeseen, kommentoi urheilutoimenjohtaja Olli-Pekka Yrjänheikki.

Vainikainen liittyi joukkueen vahvuuteen tänään tiistaina ja oli mukana heti aamujäillä.

– Jokereissa on kova buumi käynnissä, ja haluan olla tässä matkassa mukana. Jokereiden liiganousua kohti mennään, se on päätavoite, Vainikainen tiivistää.

– Olen fyysinen pelaaja, tykkään taklata ja ajaa maalille. Luistelu on yksi vahvuuteni ja jokainen tilanne pelataan loppuun asti. Kovia taklauksien kautta pyrin saamaan pitkiä hyökkäysalueen pyörityksiä joukkueelle.

Vainikaisen terveiset Jokeri-yhteisölle ovat selvät.

– Lähdetään kohti kovia tavoitteita, olen täysillä mukana. Tehdään tästä yhdessä hieno kausi, nähdään peleissä, Vainikainen päättää.

Vainikaisen pelinumero on 80. Pre-seasonilla laitahyökkääjä nähdään numerolla 7.

Katso Vainikaisen haastattelu alta.

Edellinen
Edellinen

Tietoa Jokereiden lipunmyynnistä

Seuraava
Seuraava

Valtteri FIlppulan paluu: Mikko Saarni ja Ossi Väänänen haastattelussa