Otteluennakko: Viikon ainoaan kotiotteluun vieraita pohjoisesta

Jokerit kohtaa viikon ainoassa ottelussaan perjantaina Helsingin jäähallissa RoKi Hockeyn.

Jokereiden kausi on alkanut kaksijakoisesti, kun joukkue on voittanut kaksi peliä ja hävinnyt kaksi. Uransa ensimmäisen Mestis-maalin kotiavauksessa viime tiistaina tehnyt puolustaja Niks Fenenko myöntää, että pelin taso on vaihdellut ensimmäisten neljän kierroksen aikana, mutta ei ole huolissaan.

- Tätä jääkiekko välillä on. Meillä on ollut vastassa joukkueita, jotka treenaavat yhtä kovaa kuin me ja haluavat myös voittaa. Olemme sarjataulukossa tällä hetkellä keskivaiheilla, mutta varmasti nousemme kärjen tuntumaan kauden loppua kohti. Se on tavoitteemme. Sillä kuinka aloitamme ei ole väliä, vain sillä missä olemme keväällä, hän toteaa.

Maalitilin avaaminen oli latvialaispuolustajalle tärkeä hetki, sillä hänen vanhempansa pääsivät todistamaan onnistumisen.

- Se hetki oli varmasti ikimuistoinen minulle ja vanhemmilleni. Toivottavasti teen kauden aikana enemmänkin maaleja, enkä ainoastaan silloin kuin he ovat katsomassa, sillä he pääsevät näkemään vain muutaman pelin, hän pohtii naurahtaen.

Perjantaina viikon ainoassa ottelussa Jokerit kohtaa mollivoittoisesti kautensa aloittaneen RoKin. Viiden kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa kolme runkosarjapistettä. Keskiviikkona RoKi taipui KeuPalle jatkoajalla lukemin 2-1. Rovaniemeläiset tiedottivatkin torstaina vaihtavansa päävalmentajaa, ja perjantaina Nordiksella joukkueen penkin takana nähdään Sakari Salmelan sijaan Mikko Sirento-Manninen.

Jokerit-RoKi Hockey Helsingin jäähallissa pe 27.9. klo 18.30
Osta liput täältä!

Haastattelussa Fenenko summaa myös kauden ensimmäiset pelit, ennakoi perjantain RoKi-kotipeliä, arvioi omaa pelisuoritustaan sekä kehuu seuran kannattajia:

Edellinen
Edellinen

Go On, Innolink ja Jokerit yhteistyöhön

Seuraava
Seuraava

Jokereiden U18-päävalmentaja Teemu Mielonen nimetty U16-poikien maajoukkueen valmennusryhmään – “Olen saanut kasvaa Jokereissa niin ihmisenä kuin valmentajanakin”